Your browser does not support JavaScript! Диагностичний міні-прилад лікаря Паркес-Д | Україна, Буча | Володимир Характерник
  • Навігація
  • UaFine
20.08.2020
 Оголошення : Продаж        Медичне обладнання   
УкраїнаБуча,  Україна
  • Володимир Характерник
    Володимир Характерник

Диагностичний міні-прилад лікаря Паркес-Д

Диагностичний міні-прилад лікаря Паркес-Д розроблений для тестування показників організму людини в режимі реального часу за всіма лікарськими спеціалізаціями. Опція Екологічний тест визначає вид токсичного навантаження організму пацієнта: наявність радіонуклідів, солей важких металів, пестицидів, нітратів, алергенів, миючих засобів, пральних порошків, антиперспірантів, фарбників.


Диагностичний прилад «Паркес-Д» має покрокову комплектацію з необхідними опціями, з можливістю потім доповнити іншими і оновити існуючі. Прилад дозволяє записувати в пам'ять інформацію, наприклад, продукцію вашої компанії, можливість дистанційної діагностики пацієнта за надісланим поштою біометріалом (пучком волосся).

Диагностика має лікарські та нелікарські версії всіх опцій.

У кожному комплектації приладу, крім вибраних вами повних версій опцій, присутні мінімальні версії всіх опцій, для ознайомлення і для повноцінної роботи з пацієнтами.

   

Інші публікації:

Окарін - пробіотик українського походження. Повинен бути у кожному домі

₴55.00 / пак

Oкарін - це натуральний продукт, який містить активні мікроорганізми нормальної мікрофлори людини в концентрації необхідної для нормалізації мікрофлори кишківника. Використання Oкаріну забезпечує підтримку стільникових протипухлинних реакцій, запобігає захворюванням шлунково-кишкового тракту інфе..

Pro HR Services – надійний HR провайдер

Надійний HR провайдер, що пропонує стабільність, гнучкість, і ясність бізнесу, та дозволяє Вам більше зосереджуватися на ключових сферах Вашого бізнесу.


Pro HR Services – український провайдер кадрового консалтингу та управління чисельністю персоналу. Команда компанії представле..

Ресторан домашньої кухні Борщагівка

Ресторан домашньої кухні Борщагівка

₴500.00

Світ сповнений суєти. Зайнятість не дозволяє бігати по магазинах, стояти годинами біля плити. У вільний від роботи час хочеться відпочити та розслабитись, приділити час близьким, дітям. Зрештою не кожна людина професійний кухар, який знає кулінарні хитрощі, здатний перетворити страву з гарної на ..

Кулінарія готова їжа Борщагівка ресторан домашньої кухні

Кулінарія готова їжа Борщагівка ресторан домашньої кухні

₴500.00

Наприкінці робочого дня та поверненні додому потрібно прибирати, прати, робити уроки з дитиною, собака чекає з нетерпінням на прогулянку, не знаєш з чого почати. Коли справа доходить до приготування їжі, люди обирають фаст-фуд або напівфабрикати з супермаркету. Неправильне харчування призводить д..

Десерти власного виробництва Борщагівка

Десерти власного виробництва Борщагівка

₴500.00

Ресторан домашньої кухні Miracle food пропонує вишукані десерти та випічку власного виробництва, які стануть ідеальним завершенням трапези.

Заплануйте вечірнє побачення з коханим та замовте на сайті ресторану Miracle food все для романтичної вечері, та не забудьте про десерт.

Завдяки ..

Дитячі свята банкети Борщагівка ресторан домашньої кухні

Дитячі свята банкети Борщагівка ресторан домашньої кухні

₴500.00

Якщо шукаєте просторе та комфортне місце для проведення урочистого заходу, зверніть увагу на ресторан домашньої кухні Miracle food.

Зал ресторану – ідеальне місце для проведення банкетів, включаючи

Дитячі свята

Весілля, заручини

Дівич-вечори

Парубоцькі вечірки

..

Ростовий костюм Пес Патрон

Ростовий костюм Пес Патрон

₴36,000.00

Компанія Слон представляє надувний костюм для дорослих Пес Патрон.

Костюм оснащений новітньою системою електропостачання, яка працює близько 4 годин на одному заряді. Легкий та комфортний у використанні. Надувається за 5 хвилин, має індикатор, який загоряється червоним світлом, коли місткос..

Розвал сходження Hunter 3D + люфт детектор

Розвал сходження Hunter 3D + люфт детектор

Розвал сходження Hunter 3D + люфт детектор

Якісні послуги для ваших автомобілів, розвал сходження робимо, як для легкових автомобіляв, так і для грузових: мінівени, буси, мікроавтобуси і т.д.

СТО "Мега Сервіс" Бровари пропонує: 

1. Діагностика, ремонт ходової будь-якої..

Ендоскопія двигуна вашого автомобіля

Ендоскопія двигуна вашого автомобіля

Ендоскопія двигуна вашого автомобіля якісно та не дорого - це збереже ваш час та гроші.

Ремонт двигуна авто, ремонт кузова, ходової, розвал сходження, ремонт стартера, генератора, ремонт рульового, гальмівна система, діагностика автомобіля, шиномонтаж, балансування...

Малярний цех, ку..

Шиномонтаж та балансування коліс на СТО "Мега Сервіс" Бровари

Шиномонтаж та балансування коліс на СТО "Мега Сервіс" Бровари

Шиномонтаж та балансування на СТО "Мега Сервіс" в Броварах. Ремонт автомобілей всіх марок: ходова, розвал, кузовний цех, капремонт, ремонт двигунаа, зчеплення, малярні роботи, рихтування, стапель, полірування кузова. Досвідчені фахівці, якість яка Вас влаштує. Калькуляція та ціни тількі після огл..