Your browser does not support JavaScript! Безкоштовне навчання у ВНЗ Польщі ! ( Гарантований вступ 2020-2021! ) | Україна, Вінниця | Олена Пшенечнюк
  • Навігація
  • UaFine
08.09.2020
 Оголошення : Продаж        Освіта   
УкраїнаВінниця,  Україна
  • Олена Пшенечнюк
    Олена Пшенечнюк

Безкоштовне навчання у ВНЗ Польщі ! ( Гарантований вступ 2020-2021! )

₴3,000.00

Якщо ви хочете для своєї дитини кращого майбутнього – подумайте про безкоштовну можливість навчатись в Польщі у ВНЗ чи технікумі. Звертайтесь до компанії «Pol-tur» у Вінниці і ви отримаєте:

Гарантований вступ.

2 рази на тиждень курси з вивчення польської мови.

Отримання сертифікату про набуття необхідних знань від польського державного університету.

Безкоштовну опіку 24/7 в гуртожитку з 3-х  харчуванням.

Диплом європейського зразка.

Для вступу до університетів Польщі не потрібно ЗНО, а тільки Сертифікат знання польської мови. Також ми співпрацюємо з технікумами і ліцеями Польщі, де українські діти після 9 класу мають можливість безкоштовного навчання, безкоштовного проживання та цілодобової опіки. Проживають студенти в комфортабельних гуртожитках з триразовим харчуванням.

 Поспішайте зареєструватися на безкоштовні місця. Ми гарантуємо вступ! 

PhotoEditor_20200810_134235185.jpg
   

Інші публікації:

курсы по обучению водителей погрузчиков

Навчання та переатестація водіїв навантажувачів

ТОВ «Центр навчання водіїв навантажувачів»( (Ліцензія Міністерства освіти та науки України від 06.01.2015 №527799) проводить щоденний набір у групи на навчання та переатестацію водіїв різних видів навантажувальної техніки. Курс підготовки - в ..

Польська, Англійська, Німецька , Іспанська , Італійська !

Польська, Англійська, Німецька , Іспанська , Італійська !

₴108.00

·       Англійська;

·       Німецька;

·       Іспанська;

·       Італійська;

·       Французька;

Книга "Казки"

Книга "Казки"

₴90.00

Книга включає в себе дві казки й пропонує нашим маленьким читачам зануритися в дивовижний світ сповнений загадковості й простоти, доброти й доброзичливості, прекрасного й неймовірного. Книга у супроводі кольорових ілюстрацій і приємна на дотик. 

Монтажно-будівельні та проектні роботи

Монтажно-будівельні та проектні роботи

ПП "Особняк Центр" допоможе у реалізації Вашого об'єкту!!! Ми пропонує спектр послуг у сфері монтажно-будівельних та проектних робіт.

Пропонуємо МОНОЛІТНО-КАРКАСНЕ будівництво з опалубкою PERI- одним з найбільших у світі виробників опалубки та будівельних риштувань.

Книга "Шахи. Ключ до успіху"

Книга "Шахи. Ключ до успіху"

₴180.00

У книзі детально розписані теорія, тактика й стратегія шахової гри. Велика кількість шахових діаграм, прикладів і автокоментарів дає змогу краще засвоїти таємниці гри. Задачі наприкінці книги служать тренажером для відпрацювання ключових навичок.

Pro HR Services – надійний HR провайдер

Надійний HR провайдер, що пропонує стабільність, гнучкість, і ясність бізнесу, та дозволяє Вам більше зосереджуватися на ключових сферах Вашого бізнесу.


Pro HR Services – український провайдер кадрового консалтингу та управління чисельністю персоналу. Команда компанії представле..

Ресторан домашньої кухні Борщагівка

Ресторан домашньої кухні Борщагівка

₴500.00

Світ сповнений суєти. Зайнятість не дозволяє бігати по магазинах, стояти годинами біля плити. У вільний від роботи час хочеться відпочити та розслабитись, приділити час близьким, дітям. Зрештою не кожна людина професійний кухар, який знає кулінарні хитрощі, здатний перетворити страву з гарної на ..

Кулінарія готова їжа Борщагівка ресторан домашньої кухні

Кулінарія готова їжа Борщагівка ресторан домашньої кухні

₴500.00

Наприкінці робочого дня та поверненні додому потрібно прибирати, прати, робити уроки з дитиною, собака чекає з нетерпінням на прогулянку, не знаєш з чого почати. Коли справа доходить до приготування їжі, люди обирають фаст-фуд або напівфабрикати з супермаркету. Неправильне харчування призводить д..

Десерти власного виробництва Борщагівка

Десерти власного виробництва Борщагівка

₴500.00

Ресторан домашньої кухні Miracle food пропонує вишукані десерти та випічку власного виробництва, які стануть ідеальним завершенням трапези.

Заплануйте вечірнє побачення з коханим та замовте на сайті ресторану Miracle food все для романтичної вечері, та не забудьте про десерт.

Завдяки ..

Дитячі свята банкети Борщагівка ресторан домашньої кухні

Дитячі свята банкети Борщагівка ресторан домашньої кухні

₴500.00

Якщо шукаєте просторе та комфортне місце для проведення урочистого заходу, зверніть увагу на ресторан домашньої кухні Miracle food.

Зал ресторану – ідеальне місце для проведення банкетів, включаючи

Дитячі свята

Весілля, заручини

Дівич-вечори

Парубоцькі вечірки

..