Your browser does not support JavaScript! Продається 2поверхоий будинок з басейном і сауною | Ukraine, Rivne | Мария Андреева
  • Navigation
  • About UaFine
8/26/2020
 Ad : Sale        Detached houses   
UkraineRivne,  Ukraine
  • Мария Андреева
    Мария Андреева

Продається 2поверхоий будинок з басейном і сауною

$190,000.00

Продається цегляний будинок мансардного типу. Проект розроблений для людей, які віддають перевагу сучасному стилю. Утеплений, власна скважина, в подвір'ї бруківка, огороджений. Планування будинку передбачає чіткий поділ простору на денну та нічну зони, все достатньо функціонально та сучасно. На 1 поверсі зосереджено основне життя будинку. Тут розташовані велика та комфортабельна зала, вітальня, простора кухня з виходом на терасу, де є камін, гостьовий санвузол. На 2 поверсі передбачено 3 спальні. Там також знаходиться велика простора ванна кімната, де можна гарно розслабитись після важкого робочого дня. Дім частково мебльований. В цоколі знаходиться - котельня, басейн, баня, санвузол та гараж на 2 автомобілі, який має прохід до Вашого будинку. Будинок можливо оглянути в зручний саме для Вас час. Звертатися за тел. 380665997344

Attributes
Number of storeys:
-2
Gross area (м2):
450
Number of rooms:
3
Plot area (Ар):
10
No commission:
:
IMG_20180326_183140.jpg
1    

Other publications:

Продам будинок в с.Будичани

Продам будинок в с.Будичани

₴60,000.00

В будинку пічне опалення (газ біля будинку), є сарай, погріб, криниця, земельна ділянка рівна 48 сот (25 - під забудову, 23 - під ведення особистого господарства), будинок знаходиться на асвальтованій вулиці, центр села. Поряд зупинка маршрутки, центральні магазини, школа. 4 км від м. Чуднів, 60 ..

Продам будинок під Києвом с.Бобриця Києво-Святошинського р-ну

Продам будинок під Києвом с.Бобриця Києво-Святошинського р-ну

$95,000.00

Продам будинок в с.Бобриця Києво-Святошинського р-ну Київської обл., 15 км від Києва, Житомирський напрямок. Цегляний, 2 поверхи, 180 кв.м, гараж, лоджія, металопластикові вікна, стан - після будівельників. Ділянка 15 соток, рівна, прямокутна, доглянута, є молодий сад, скважина. Газ, світло підве..

Продам 2 поверховий будинок

Продам 2 поверховий будинок

$85,000.00 / V

Район 4 ст .Люстдорфской дороги . Дом двоповерховий . В доме на 70% зроблен ремонт . Хорошая , развитая инфраструктура района .Звоните 06399715960 Антонина КH Optimus home

Продаж будинку в м. Рожище

₴594,000.00

Продаж будинку, який находиться в м. Рожище по вул.Шевченко.Загальна площа 54.7 кв.м.Житлова площа 25.9 кв.м.Земельна ділянка 0.094 га. В будинок проведений газ, вода.Санвузол в будинку.Є надвірні споруди-сарай, літня кухня.Своя скважина.Плодові дерева.Гараж.

Пропоную якісний ремонт двигунів іноземних авто

Пропоную якісний ремонт двигунів іноземних авто звертайтесь за телефоном 097-030-99-732

Вантажники. Різноробочі

Допомога при переїзді (квартири,будинка,офісу).Підйом буд.матеріалів,вивіз буд.сміття(хлам,мусор,доскі,листя та інше).Надаєм послуги Зіл-самоскид(викидає на три положення),мініекскаватор,бус.Телефонуйте 097-544-95-02 Олександр.Оплата в залежності від виконаних робіт.Завжди можна домовитись.

Продам земельні ділянки

$2,000.00

ПРОДАМ дві приватизовані земельні ділянки (по 0,20 га кожна, знаходяться поряд) з можливістю збільшення площі до 2 га. Розташовані на окраїні с. Вілля Березнівського району Рівненської області поблизу території (6 км) Надслучанського регіонального ландшафтного парку, більш відомого як «Надслучанс..

Pro HR Services – надійний HR провайдер

Надійний HR провайдер, що пропонує стабільність, гнучкість, і ясність бізнесу, та дозволяє Вам більше зосереджуватися на ключових сферах Вашого бізнесу.


Pro HR Services – український провайдер кадрового консалтингу та управління чисельністю персоналу. Команда компанії представле..

Ресторан домашньої кухні Борщагівка

Ресторан домашньої кухні Борщагівка

₴500.00

Світ сповнений суєти. Зайнятість не дозволяє бігати по магазинах, стояти годинами біля плити. У вільний від роботи час хочеться відпочити та розслабитись, приділити час близьким, дітям. Зрештою не кожна людина професійний кухар, який знає кулінарні хитрощі, здатний перетворити страву з гарної на ..

Кулінарія готова їжа Борщагівка ресторан домашньої кухні

Кулінарія готова їжа Борщагівка ресторан домашньої кухні

₴500.00

Наприкінці робочого дня та поверненні додому потрібно прибирати, прати, робити уроки з дитиною, собака чекає з нетерпінням на прогулянку, не знаєш з чого почати. Коли справа доходить до приготування їжі, люди обирають фаст-фуд або напівфабрикати з супермаркету. Неправильне харчування призводить д..